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QUESTION:   

When using a wet vent system for back to back bathroom groups, do both 
lavatories require a dry vent connection?  

 

 

REVISED QUESTION:   

In reference to a Wet vent system installed per OPC section 909.  

If two lavatories are included in the wet vent system, do both of them need to be 
physically vented to be considered a proper wet vent? Or in other words, can one 
of the lavatories not be physically vented and still be considered a proper wet 
vented fixture in accordance with OPC section 909?  

OPINION: 
 
“By consensus, it is the opinion of this committee, that this installation would not 
be considered a proper wet vent. If sized per chapter 7 as noted on the drawing, 
the down stream lav would have to be vented.” 
 
 
 Final Vote 8/4 
 

This opinion is not meant to be a binding code interpretation. 


